Sakura CCS :: Vestits de combat 

Vestits de combat

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquests vestits són alguns dels quals la Sakura utilitzava per capturar i transformar les cartes; els vestits de sakura són fets per la seva millor amiga, Tomoyo. Si les voleu veure més gran feu clic sobre la imatge, si alguna imatge no es mostra m'agradaria que m'ho comuniquessis a través del Fòrum.


Aquest em sembla preciós, Tomoyo va haver d'esforçar-se molt per fer-lo. En aquest podem veure una gran capa vermella, amb una gorra a joc; és bastant semblant al que utilitzen a l'escola Tomoeda, però d'un altre color. Les cintes són grans i de color blau, amb un petit decoratiu en l'extrem. El cos que porta a joc també està molt bé, porta uns ornaments molt bonics.


Aquest dóna la sensació de ser molt modern, a sobre de ser també molt bonic. Aquest vestit va acompanyat per una ràdio que es col·loca com si d'uns auriculars es tractés, amb la qual cosa permet que la Sakura es comuniqui amb Tomoyo i amb Kero. També té unes meravelloses muscleres de color metall.


Aquest vestit que llueix la nostra estimada Sakura, té unes boniques ales de Ratpenat de color negre que van a joc amb els guants, també negres. Aquest vestit és verd pel que combina molt bé amb els bonics ulls de Sakura, i també cal destacar aquests sinuosos rombes de color blau que estan per tot el vestit.


Amb aquest altre vestit a Sakura ell se li veu molt maca, la gorra que porta li pega molt amb el vestit. A més el vestit és ple de cascavells o boletes. Tomoyo fins i tot ho va fer de manera impermeable, perquè Sakura no es mullés contra la carta de l'aigua... M'encanta aquest vestit.


Aquí en ve un altre també meravellós, bé... Tots són meravellosos sempre que surti Sakura. Aquest vestit sembla molt futurista, i aquests colors li asseuen formidablement, a més la forma del vestit és molt original, té forma de campana.


El vestit que porta Shaoran és maco, però no tant com els de Sakura, jeje és broma =). Bé ja que com podeu observar és de color verd amb unes quantes decoracions, també podem veure la seva gorra i la seva espasa amb què fa els seus conjurs per lluitar contra les cartes Clow.


Cal dir que aquest vestit tampoc no és tan lleig i està ambientat a la Xina com el de Shaoran amb el símbol del Ying-Yang. És un vestit molt còmode per lluitar perquè com ja sabem Meiling no té màgia, però que és bona lluitant, i ho és més si Shaoran està amb ella.


Això al principi no anava a entrar, però bé... Aquí hi ha la vara en la qual Sakura captura les cartes de Clow. Com ja sabem la vara al principi és un penjoll fins que Sakura l'agafa i el transforma en la vara. Aquest té unes ales en la part superior com si fossin d'un àngel.