Sakura CCS :: La Pel·lícula 

La Pel·lícula

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Espero que us encanti aquesta explicació, he fet tot el que he pogut per que sigui el millor resum de tots i lo més fidel a la pel·lícula!!

La pel·lícula comença amb Sakura capturant una nova carta, la carta fletxa. La captura amb l'ajuda d'en Shaoran, i la Meiling s'enfada perquè la Sakura es queda amb la carta. Per la nit, Sakura té un estrany somni amb una cambra amb aigua.

Al dia següent, és l'últim dia de col·legi abans de les vacances. El professor reparteix les notes i a la Sakura no li han anat gens malament, Tomoyo ha tret, com de costum, unes de les millors notes de la classe, Shaoran tampoc ha tingut males notes i Meiling se'n porta una gran decepció amb les seves...

De camí a casa Sakura i Tomoyo paren a la tenda de Maki, Sakura vol comprar un quadern per fer els deures d'estiu. A la tenda participen en un d'aquells sortejos de treure una bola d'una caixa. Tots els seus companys de classe que han participat, s'han emportat els premis de consolació, Sakura introdueix la mà a la caixa i la bola daurada va a la mà de Sakura, amb el que s'emporta el primer premi, un viatge a Hong Kong.

Com que el seu pare no pot anar, Sakura anirà al viatge amb Touya i Yukito (i amb Kero amagat a la bossa de Sakura). En l'aeroport es troben amb Tomoyo, amb la seva càmera de video i un grapat de vestits per si sorgeix la ocasió. A Hong Kong, Sakura té el mateix somni amb l'aigua i amb una dona misteriosa que la crida.

Tomoyo i Sakura van passejant pel carrer dels ocells. Aquesta part de Hong Kong no ha canviat molt segons en Kero. Dos estranys ocells apareixen i Sakura utilitza la carta salt per seguir-los. Comença a entrar al món dels somnis... però Li arriba i s'encarrega de despertar-la, però es cau a una font i acaba passada per aigua. Tomoyo està buscant a Sakura i es troba amb Meiling que està sorpresa de veure-la a Hong Kong. Poc després apareixen Shaoran i Sakura i també Touya i Yukito.

Shaoran els porta tots a casa seva perquè Sakura es posi roba seca. Allà apareixen les 4 germanes de Shaoran que es tiren a sobre de Sakura i Tomoyo perquè els sembla que són molt mones, encara que les coses canvien quan veuen entrar a Touya i Yukito. Arriba la mare de Li que els invita a tots a quedar-se a passar la nit a casa seva.

Per la nit Sakura té el mateix somni, aquesta vegada la dona li parla i li diu que ha estat esperant molt de temps. La roba de la dona comença a moure's i atrapa a Sakura. Sakura es desperta i es dóna conta de les marques que té als seus braços. La mare de Li va a veure que li ha passat a Sakura i li diu que ha anat a Hong Kong per alguna raó.

Al dia següent se'n van de la casa d'en Shaoran, sa mare li diu a Sakura que té que tenir cura amb l'aigua. Meiling està enfadada perquè s'han de quedar amb Sakura, Shaoran Li diu que sa mare li ha dit que cuidi d'ella. Al carrer veuen de nou als dos estranys ocells i Sakura i Kero els segueixen fins a una vella tenda on troben un llibre. A la portada del llibre està la dona amb la que Sakura havia somiat. Sakura entra a una espècie de trànsit i intenta obrir el llibre.

Kero l'intenta aturar però no és bastant fort. Touya i Yukito entren a la tenda. Sakura obre el llibre i la tenda comença a omplir-se d'aigua. Tots queden atrapats a una altra dimensió. La dona estranya apareix, està enfadada perquè ella havia fet venir a Clow Reed. Shaoran arriba per ajudar a Sakura i lluita mentre ella intenta salvar als demés. Només aconsegueix rescatar a Tomoyo, el resta queden atrapats a l'altra dimensió.

A la tenda, Sakura, Tomoyo i Kero, busquen el llibre per poder ajudar als demés. Kero recorda qui és aquesta dona, és una rival d'en Clow Reed que fent servir la seva màgia va fer un encanteri perquè l'esperit no se n'anés sense venjar-se d'en Clow Red atrapant-lo a l'altra dimensió per sempre. Té que haver una connexió entre la nostra dimensió i l'altre, i Sakura recorda la font en la que va caure el dia anterior que és la mateixa que hi havia a la portada del llibre, així que aquesta ha de ser la porta entre les dimensions. Tomoyo, Kero i Sakura van a la font, però es crea una barrera massa poderosa per ella. Arriba la mare de Shaoran i amb la seva màgia obre la barrera, lo suficient perquè pugui passar la Sakura i en Kero.

Allà troba de nou a la dona, i li pregunta perquè ha tornat i també pregunta on està en Clow Reed. Sakura s'adona que ella està enamorada de Clow Reed. Comença a lluitar, Sakura utilitza la carta fletxa per atacar:
-Sakura: "Realment l'estimes, veritat? És molt dur, oi? perdre algú a qui estimes, molt dur, oi?"
-Maga:"És veritat que Clow Red és mort? L'he esperat tant de temps... havia alguna cosa que li volia dir-li"
La dona comença a evaporar-se. Tots queden lliures després d'això i tornen amb la Sakura. Al final de la pel·lícula Sakura diu que al contrari que aquesta dona, ella algun dia li dirà els seus veritables sentiments a la persona que ella estima.