Sakura CCS :: La Carta Segellada 

La Carta Segellada

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Espero que us encanti aquesta explicació, he fet tot el que he pogut per que sigui el millor resum de tots i lo més fidel a la pel·lícula!!

La Pel·lícula comença amb Sakura, Keroberos i Yue a una escena d'acció molt bona. Aquí es veu a Sakura portant el vestit blau amb adornaments grocs. Els tres estan combatent tot tipus de monstres. En un costat ho està firmant tot la Tomoyo.

Ha passat temps des de la marxa de Shaoran a Hong Kong. A la casa de Eriol estan construint un parc d'atraccions i hi ha una escena a la que es veu a una carta de Clow, però no es distingeix bé.

Sakura i la seva classe estan treballant en una obra de teatre per un festival d'estiu, anomenat el festival de Nadesiko. A l'obra, Sakura és la princesa i Yamazaki és el príncep. Un dia, al anar amb la Tomoyo caminant cap a un assaig pel parc d'atraccions, Sakura sent la presencia d'alguna cosa i surt corrent a veure que és. De sobte ensopega amb Shaoran i Meiling. No sap si seria Shaoran la presència que notà Sakura.

Després d'això, hi ha bastantes escenes gracioses i boniques en les que es veu a Meiling intentant de deixar a soles a Sakura i a Shaoran perquè Sakura li digui a Shaoran els seus veritables sentiments. Es pugen a una sínia, i Sakura intenta dir-li, però al final no s'atreveix. Sakura convida a sopar a casa seva, però Meiling i Tomoyo ja havien quedat, així que es queda sol Shaoran a sopar, a casa de Sakura no hi ha ningú, però en els moments en que Sakura intenta respondre sempre s'interromp, el primer per culpa de Kero i el segon per Touya.

Mentrestant, sense que Sakura s'adoni, les cartes comencen a desaparèixer. En el moment en que s'adona, ja no hi ha res a fer. Al intentar fer servir alguna carta per recuperar les altres cartes que han sigut robades, aquesta també desapareix. Sembla ser que la causant de tot és una carta de Clow que mai va ser segellada. Quan la carta actua, fa desaparèixer diferents parts de la ciutat com cases, ponts... la ciutat poc a poc està sent esborrada.

Sakura escriu una carta, quant Eriol li truca per telèfon (Si heu vist algun capítol de l'Ànime de Sakura en Japonès, us adonareu conta de que la seva veu ha canviat). Resulta que ell ja s'ha assabentat del que està passant i li explica a Sakura que és el que està passant. Eriol li diu a Sakura que per recuperar les cartes i segellar i transformar en carta Sakura a la carta maligna, té que perdre el seu més apreciat sentiment.

Un dia, en un dels assaigs, Sakura fa servir la carta dormir per poder fer servir els seus poders contra la carta maligna, però no pot atrapar-la al contrari ella s'emporta més cartes, al despertar-se els companys, Yamazaki s'ha fet mal al braç esquerre, per culpa de que Sakura l'ha fet adormir i ha caigut malament, Yamazaki li dóna el paper a Shaoran ja que se sap bastant els guions.

Sakura li diu en Shaoran què és el que té que fer per recuperar les cartes i segellar a la carta maligna. Ella no vol donar el seu sentiment, però no coneix cap altra manera d'arreglar el problema. Shaoran li diu que és el que té que fer, que no hi ha cap altra manera i també li diu que si s'ha enamorat una vegada d'ella pot tornar a enamorar-se'n. Quan ella l'escolta dir això, surt corrent plorant. Mentre corre, ensopega amb Yukito. Ell li pregunta si vol parlar sobre el que li preocupa. Yukito es transforma en Yue i Sakura li explica el que succeeix, tot això passa sota una forta pluja.

És la nit de l'obra de teatre, Sakura està esplèndida, i després d'una escena de ball magnífica, quant la princesa (Sakura) li va a confessar el seu amor al príncep (Shaoran), la carta torna a actuar. Tothom del teatre surt corrent, però són esborrats per la carta.

Ara només hi ha Sakura, Shaoran, Tomoyo, Meiling, Keroberos y Yue. Tomoyo li dóna a Sakura un vestit (Rosa), però ella li diu que ara no hi ha temps. Tomoyo li diu que si es posa aquest vestit, tornarà, perquè sempre que ha portat un dels seus vestit ha tornat. Li dóna un altre a Shaoran (Verd) i li diu que si el porta posat, salvarà a Sakura i la tornarà sana i salva. Sakura i Shaoran es munten a sobre d'en Keroberos, perquè la carta "vol" havia desaparegut, i surten cap al parc d'atraccions. Al arribar, Shaoran intenta capturar a la carta ell sol, ja que el seu poder no és de Clow, però no ho aconsegueix.

Shaoran és capturat per la carta i Sakura surt a socórrer-lo. A Sakura només li quedava una carta. La carta que ella havia creat en l'últim episodi, la carta del cor amb ales. Aquesta li diu que no es preocupi, que tot sortirà bé. Ara Sakura té que utilitzar el seu més apreciat sentiment per segellar a la carta, però Shaoran es col·loca a la mateixa trajectòria d'on estava la carta. Això fa que el sentiment més apreciat de Sakura, que era que ella estima a Shaoran, es trencarà, fent que a Shaoran se li oblidés el seu amor per Sakura.

Els ulls de Shaoran es tornen completament blancs. Això li trenca el cor a Sakura, però la carta li diu que tot anirà bé. La carta dolenta es converteix en la carta: L'esperança. Sakura li diu a Shaoran (que estava com una estàtua amb el cap baix) que probablement no s'assabenti de lo que li està dient en aquell moment, però que ella l'estima. Hi ha un gran silenci i de sobte, Shaoran li diu que ell també l'estima. Shaoran aixeca el cap amb un somriure al seu rostre.

Sakura salta, cap a Shaoran, mentre li diu:
"T'estimo Shaoran".