Sakura CCS :: FAQ de bysakura 

FAQ de bysakura

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquest és el FAQ de bysakura, on trobareu les preguntes més freqüents que ens feu, i així no repetir sempre lo mateix!!

Per què no puc descarregar-me els vídeos i els MP3?
Simplement per tres possibles raons, perquè el servidor a eliminat els vídeos (si és així aviseu-nos enviant un e-mail), perquè el teu navegador no és el Internet Explorer 6 o perquè estem pujant nous que si és aquest cas ho veuríeu en les actualitzacions.

Per què els Webmasters de bysakura no responen per e-mail?
Pot ser que tinguem molta feina, que és normalment el cas, o perquè haguem agafat unes vacances (es veuria a les actualitzacions) i també pot ser la possibilitat que hi hagués passat un imprevist i no es marcaria a la pàgina principal.

Per què les seccions i la web no funcionen correctament?
Pot ser que el servidor de ieFactory estigui renovant el servidor ja que succeeix cada 2 o 3 anys, perquè el servidor sigui sempre més ràpid i aquest estigui sempre en funcionament.

Per què no es mostren algunes imatges?
Si és el cas dels Top Sites és perquè els han eliminat, perquè estan fent reformes, o que el servidor on estan allotjats hi hagi algun problema, al cas de les imatges de Sakura, comunica-m'ho ràpidament per arreglar el problema amb les imatges.

Per què bysakura a vegades actualitza més sovint?
Perquè a nosaltres ens sobra temps i podem fer més seccions, a cas contrari és perquè tenim coses que fer i no podem actualitzar tant sovint.

Per què no he pogut afiliar-me?
Perquè el missatge enviat per ser afiliat no ha sigut enviat correctament al e-mail o perquè no has complit les normes que hem indicat a la secció afiliació.

Puc col·laborar amb bysakura?
Sí, si tens imatges, fan arts, fan fics o vídeos que nosaltres no tenim, ens agradaria que et posessis en contacte amb nosaltres per poder pujar-los a la web, a canvi nosaltres posarem de qui ens a sigut enviat (el correu del qui el va enviar inclòs).

Com fas per què la teva web surti als buscadors?
Molt fàcil, la clau està en la descripció de la web en HTML, si no saps quin codi és, pots buscar-lo al "google", allà segur que trobareu una mostra dels codis necessaris.

Quan posareu un altre disseny?
Ja hem canviat de disseny dues vegades, esperem que passi molt de temps abans de canviar-lo de nou, ja que aquest és fascinant i gràcies a aquest fabulós disseny de bysakura estem rebent moltes felicitacions, el pròxim disseny, serà igual de bonic com l'actual o inclús més!!

La web de bysakura es tancarà?
De moment no tenim pensat a tancar mai aquesta web, però si algun dia passés alguna cosa, potser algun Webmaster abandonés la web i només hauria un al càrrec.

EriolHiragi, per què vas escollir a Guiru?
Perquè sabia que ell tenia moltíssima informació de Card Captors Sakura, i també perquè sap dominar perfectament l'HTML, el JavaScript i una mica de PHP.

Teniu pensat en agafar algun altre Webmaster?
No crec que escollim cap altre Webmaster per la web de bysakura, ja que amb nosaltres dos ens les arreglem molt bé, però si elegim a un tindria que saber HTML, JavaScript, PHP i saber Japonès i Francès.

Qualsevol persona pot fer la seva pròpia web?
Si, clar, només necessites tenir una mica de coneixement d'HTML, ja que es bastant més fàcil que el PHP, però amb el PHP es poden fer webs dinàmiques amb un bon disseny, amb l'HTML també però el PHP va millor.

Per què a alguns llocs has deixat els teus vídeos?
Se li he deixat als Webmasters que sempre tenen problemes per pujar els vídeos, i per que són de confiança i han ajudat a la web, però a canvi han tingut que indicar que els vídeos són propietat de http://www.bysakura.net/.

Per què no em funcionen els jocs?
Perquè no els has obert amb l'emulador, o perquè el joc s'ha fet malbé, si és així tindrem que treure el joc i trobar un que funcioni.

Bé, aquestes són les preguntes més freqüents que ens fan, si ens fessin alguna més la col·locaríem aquí!!