Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 El rival de la Sakura
[Episodi 8 - 1ª Temporada]


Aquella nit la Sakura havia tingut un somni amb la torre de Tokio, on apareixia un noi vestit amb roba xinesa. En Keroberos intentava despertar a la Sakura, perquè la Sakura tenia un mal son, quan la Sakura es va despertar i va veure la cara d'en Kero encara es va espantar més. En Keroberos li diu que a sobre que ell es preocupa, però la Sakura li diu que a tingut un somni amb un que vestia una roba xinesa, i en Keroberos li conta que a vegades els somnis es converteixen en realitat. El seu germà obre la porta i diu que ja és l'hora d'esmorzar, i que no faci tant soroll, perquè si fa tant soroll sembla un monstre; la Sakura s'enfada amb son germà, son germà comença a sospitar sobre l'ós de peluix en el que es converteix en Kero quan entra el seu germà. La Sakura es vesteix ràpidament, esmorza, es posa els patins i marxa com una bala per atrapar son germà, que a marxat fa un moment, la Sakura per fi l'atrapa i com sempre en Yukito els està esperant, la Sakura es posa molt contenta quan veu en Yukito, i en Toya li diu a en Yukito que la Sakura a tingut un somni i que semblava un monstre. La Sakura s'enfada una mica, en Yukito li diu que alguns somnis es fan realitat, com per exemple ell que a somiat que menjava peix, i avui quan s'ha llevat a menjat peix.

La Sakura entra a l'escola i quan arriba a la seva classe deixa la motxilla com cada matí, la Tomoyo li diu que com és que la Sakura està tan contenta, la Sakura li diu que en Yukito li a tornat a donar un caramel, la Tomoyo li diu que en Yukito sembla que sempre porta alguna cosa per menjar, i la Sakura i la Tomoyo a la vegada diuen que serà perquè té bona salut. Entra el professor i s'asseuen tots els alumnes, el professor que es diu Terada, comenta que han fet un intercanvi amb un alumne de Hong-Kong, en Terada diu que passi en Shaoran Li. La Sakura quan el veu diu que és igual que el noi del somni, en Shaoran no para de mirar la Sakura amb una cara de seriós, el professor li diu que pot seure darrera la Sakura, la Sakura es queda de pedra. La Sakura estava molt incòmoda amb el noi nou darrera. Quan és l'hora del pati el noi li diu a la Sakura que l'esperi a baix, quan es troben els dos a baix, el noi treu una mena de brúixola i diu unes paraules, de sobte la brúixola senyala a la Sakura, i el noi diu que ja sabia que ella tenia les Cartes de Clow. El noi li diu que li doni les Cartes de Clow, la Sakura li diu que no, però el noi s'acosta a ella i una mica més i li roba. En Toya veu que la seva germana està en perill i separa el noi de la Sakura; el noi es posa en postura de lluita amb en Toya, la Tomoyo veu a la Sakura i li diu si està bé, la Sakura li diu que si. Després en Yukito també hi va amb una mica de menjar i li dóna a tots, però el noi no vol i se'n va corrents, la Sakura, la Tomoyo, en Yukito i en Toya es queden sorpresos.


Després, al sortir de l'escola, una companya de la Sakura li volia comprar un regal a un noi, i la Tomoyo li diu que l'amor entre edats és possible, i la Sakura es posa vermella. La Sakura i la Tomoyo passaven pel parc dels pingüins i de sobte comença a fer llampecs, totes dues es posen sota un pingüí molt gran que hi ha al mig del parc. Els llampecs comencen a saltar de llum en llum, i en un moment torna a sortir el sol, la Sakura quan arriba a casa es troba a Keroberos dormint, la Sakura el desperta i li comenta lo del noi de Hong-Kong, li diu que el noi es diu Shaoran Li. En Keroberos comença a explicar una mica la història dels Li, que en Clow Reed era mig anglès i mig xinès, i que segurament el noi és un dels descendents dels Li. Quan en Kero li acaba de contar una mica la història dels Li, truca la Tomoyo i li diu a la Sakura que miri per la finestra, quan mira diu que s'ha posat com aquesta tarda, en Keroberos diu que és una Carta de Clow. La Sakura, en Kero i la Tomoyo es troben al parc, la Tomoyo fa vestir a la Sakura amb una roba que principalment és de plàstic, la Sakura utilitza la Carta del Vent i comença a seguir a la Carta del Llampec, la Tomoyo comença a gravar amb la seva càmera. La Sakura comença a ser perseguida per la Carta de Clow, i la Sakura utilitza la Carta Salt fins que arriba a la seva escola, on la Sakura i en Kero es sorprenen al veure a Shaoran Li, en Shaoran Li comença a criticar a la Sakura dient-li que no sap res sobre les Cartes de Clow, en Keroberos s'enfada molt.


En Shaoran Li utilitza la seva màgia i fa que la Carta del Llampec es reveli en la seva forma veritable, la Sakura treu la Carta del Vent i en Shaoran Li li diu que amb aquesta Carta no atraparà pas la Carta del Llampec. En Shaoran se li acudeix una idea i li diu a la Sakura si té la Carta de l'Ombra, la Sakura li diu que sí i el noi li diu d'acord; en Shaoran utilitza un altre cop els seus poders màgics i envia la carta de Clow al terra, la Carta de Clow està enfadada i el noi li diu a la Sakura que utilitzi ara la Carta de l'Ombra. La Carta de l'Ombra comença a tancar dins la Carta del Llampec, i la Sakura segella la Carta del Llampec. El noi li diu que no està preparada, i en Keroberos li diu que fa poc que a començat a atrapar les Cartes, en Shaoran diu que si és l'autèntic Keroberos, i en Kero diu que és clar que és ell. En Shaoran es queda una mica sorprès, i diu que com pot ser que en Keroberos sigui aquest ós de peluix, en Kero li mossega el dit a en Shaoran, en Shaoran marxa i la Tomoyo apareix, la Sakura està una mica deprimida per lo que li a dit en Shaoran, la Tomoyo intenta animar una mica a la Sakura.