Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
[Episodi 7 - 1ª Temporada]


Aquella nit, en el museu de Tomoeda tot era normal, però hi havia un quadre molt estrany. La Sakura aquella mateixa nit, estava dibuixant en Keroberos, perquè l'endemà té que anar amb els de l'escola a dibuixar una escultura, en el museu. Quan la Sakura va ensenyar el dibuix que havia fet a Keroberos, en Keroberos es va enfadar dient que ell no era, que ell té les cames més llargues i primes. La Sakura va dir que s'hi assembla molt, el pare de la Sakura la va cridar per anar a sopar, i en Keroberos es va enfadar més dient que a la gent se l'escolta quan parlen. La Sakura li va dir que després continuarien. La Sakura va baixar a baix a la cuina on el seu pare havia preparat un sopar deliciós, el pare de la Sakura va dir que com és que havia trigat tant i la Sakura li va dir que estava dibuixant, perquè l'endemà té que dibuixar una escultura del museu de Tomoeda. En Toya li va dir que per dibuixar no cal que faci tant soroll, la Sakura li va dir que quan dibuixa parla sola.

L'endemà la Sakura i tota la seva classe van anar al museu per dibuixar l'escultura que volguessin, la Sakura i la Tomoyo es van quedar dibuixant a dins, mentrestant que tots els de la seva classe van dibuixar a fora. A la Tomoyo li agradava el silenci que hi havia al museu. Quan la Sakura va agafar la seva llibreta per fer el seu dibuix, va veure que en Keroberos havia canviat el dibuix que havia fet ella. La Sakura quan ho va veure va fer un crit molt fort, i el professor va anar corrents dient que no cridés dins del museu, la Sakura es va disculpar.


La Sakura va acabar el dibuix de l'escultura, i a la Tomoyo encara li quedava una mica, quan la Sakura va veure el dibuix que estava fent la Tomoyo es va quedar sorpresa, la Tomoyo sap dibuixar molt bé. La Sakura li va dir a la Tomoyo que ella se'n va a fora amb les seves companyes i que quan acabi se'n vagi a fora amb elles. La Sakura va voler sortir a fora, però no trobava per on es sortia. De sobte un nen volia fer malbé un quadre i la Sakura es va quedar mirant-lo, un guàrdia va agafar el nen. La Sakura va veure com el quadre es movia però mentre es movia no va sentir els crits del nen. Al nen se li va caure un penjoll de la seva motxilla on portava escrit el seu nom i el curs que feia, la Sakura el va agafar. La Tomoyo ja havia acabat el dibuix i ella i la Sakura van sortir a fora.

Quan marxaven cap a l'escola, la Sakura li va dir a la Tomoyo lo que havia passat amb el nen i amb el quadre. La Tomoyo li va dir que potser era una Carta de Clow, i ella i la Sakura van quedar per anar a la nit al museu. Es va fer fosc. La Sakura va sortir per la finestra de casa seva, el seu germà no hauria de saber que ella marxava aquella nit. Però quan estava a punt de baixar del tot es va trobar amb en Yukito, en Yukito es va quedar sorprès al veure la Sakura baixant des del pis de dalt per l'arbre. En Yukito li va preguntar que feia i la Sakura li va dir que volia anar a observar la lluna i les estrelles, en Yukito va dir a la Sakura si hi era el seu germà, la Sakura va respondre que sí, però que no li digués res de que havia marxat, en Yukito va dir que no li diria res, que és com si aquella nit no s'haguessin vist. La Sakura pel camí per anar cap al museu, anava molt contenta i alhora trista, contenta perquè havia vist en Yukito i trista perquè potser en Yukito pensaria malament de la Sakura. En Kero va dir a la Sakura que s'afanyessin que la Tomoyo els estava esperant. Al arribar al museu la Tomoyo els estava esperant, la va fer pujar al seu cotxe, on ella té un munt de vestits de combat per a la Sakura, la Tomoyo li va fer posar-se un, aquell vestit era perfecte per anar d'incògnita. La Tomoyo es va posar a gravar, i va dir que a cada hora passava un guàrdia davant del quadre. Quan volien baixar a baix, van veure un lladre, i la Tomoyo el volia espantar, va utilitzar en Keroberos per espantar al lladre. Però el lladre no es va espantar, es va acostar on estaven la Sakura, en Kero i la Tomoyo, i quan va veure la cara d'en Kero es va espantar i el lladre una mica més i trenca una escultura. La Sakura diu que és el nen d'abans, el que volia malmetre el quadre, quan el noi torna en si, comença a explicar el motiu pel qual està en el museu, que algú va pintar una dona damunt dels records del seu pare. La Sakura va voler ajudar al nen, però el nen no va voler.


Es van acostar al quadre que el nen volia canviar, però quan van fer soroll una mena de màgia va treure a fora a la Sakura, a la Tomoyo, a en Kero i al nen. Després van tornar a entrar, i un altre cop van fer soroll i van sortir a fora, i un altre cop van entrar i van sortir a fora, fins que al quart cop abans d'entrar al museu la Tomoyo va dir que s'esperessin que ara passava el guàrdia, el nen va entrar i el guàrdia va enxampar al nen. A la Sakura mirant les seves ombres li va venir una idea, va utilitzar la Carta de l'Ombra per ajudar al nen, la Sakura amb la seva ombra va fer caure al guàrdia i el nen es va poder escapar, després la Sakura amb la seva ombra va tancar la Carta de Clow. Aquella Carta era la del Silenci, per això sempre que feien soroll davant la Carta els feia sortir fora. Quan la Sakura, la Tomoyo i en Kero van veure el quadre es van quedar molt sorpresos, en aquell mateix moment es van trobar al nen a fora, i la Sakura va dir que mirés ara el quadre, quan el nen va mirar el quadre es va posar molt content, i la gorra que portava es va caure. No era un nen, era una nena però amb la gorra s'amagava els cabells. La nena va donar les gràcies a la Sakura, i la Sakura i en Keroberos estaven contents per haver atrapat la Carta.

Damunt del museu es veu un noi de l'edat de la Sakura que deia: aquí hi ha Cartes de Clow...