Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 La Sakura i els records de la seva mare
[Episodi 6 - 1ª Temporada]


Una amiga de la Sakura, aquell dia havia agafat una drecera pel bosc. Quan caminava es va trobar amb una llum que flotava, la llum es va dirigir cap a un precipici, l'amiga de la Sakura la va seguir, però després la llum es va convertir en un fantasma i l'amiga de la Sakura va sortir corrent. L'amiga de la Sakura havia explicat això a ella i a la seva altra companya, la Sakura es va espantar molt. Les dues companyes volien anar al bosc a veure si veien un altre cop al fantasma, però la Sakura ho volia impedir, tot i així al final van quedar per anar-hi i la Sakura es va posar a plorar, la Sakura es va trobar la Tomoyo i la va agafar tot plorant perquè té por. En acabar les classes van anar la Sakura, la Tomoyo i les seves companyes cap al bosc, i es van dirigir cap al precipici, va aparèixer la llum i totes van veure una cosa diferent. Ho van comentar entre totes, una havia vist menjar, una altra una dona...


La Sakura va marxar cap a casa i es va dutxar, li va contar a Keroberos lo que havia passat. La Sakura li va preguntar a Keroberos si alguna Carta de Clow podria haver sigut. Després la Tomoyo va trucar a la Sakura dient-li que algunes companyes seves havien anat un altre cop al bosc, i que algunes s'havien fet mal, en Keroberos va dir que hi tenien que anar a veure si era una Carta de Clow. La Tomoyo com sempre, va portar un vestit a la Sakura, i també va portar la càmera de vídeo per firmar-la. Estaven tots tres al bosc de darrera l'escola, on havia aparegut en altres vegades la llum que flotava, van passar uns moments i la llum que flotava va tornar a aparèixer, la Sakura va seguir a la llum fins al precipici que és on s'aturava la llum. Després la Sakura va veure com entre la llum apareixia la seva mare, i es va anar acostant a ella, en Keroberos i la Tomoyo van dir que vigilés, perquè estava a punt de caure. En Keroberos va voler aturar a la Sakura, però com una espècie de barrera va impedir que s'acostés. La Sakura va caure pel precipici, com una mà mig invisible d'una dona va aparèixer i va fer que la Sakura en la caiguda no es fes tant mal. En aquell moment a baix del precipici venia en Yukito de comprar i va agafar a la Sakura. En Yukito va dir a la Tomoyo que es trobava bé i que la portarà a casa seva.

Quan la Sakura va despertar no se'n recordava de res, però després van passar uns segons i li va venir tot al cap. En Yukito va entrar per la porta i va dir a la Sakura que reposés; a la nit en Toya, el germà de la Sakura, va anar a casa d'en Yukito a portar la Sakura a casa seva. En Toya es va disculpar per les molèsties que hagués fet la Sakura, i en Yukito va dir que no cal que els hi doni, que la Sakura és molt bufona i que quan tornin a casa no renyi a sa germana per lo que havia passat avui. En Yukito i en Toya van estar parlant per el camí dient que en Toya en ocasions veia a sa mare, i que només la veia quan la Sakura era petita, que ara fa temps que no la veia.

L'endemà la Sakura no va anar a classe, i la Tomoyo va venir a veure a la Sakura. La Tomoyo portava amagat en Keroberos, que quan van ser a dalt de l'habitació va sortir i li va donar una flor a la Sakura, la Sakura va agafar a en Kero i el va escanyar dient que era molt bufó. La Sakura va explicar a la Tomoyo i a Keroberos lo que li va passar ahir, els hi va dir que va veure a la seva mare. La seva mare va morir quan la Sakura tenia 3 anys, la seva mare es diu Nadesiko i era model. En Keroberos va rumiar una mica però no sabia exactament quina Carta de Clow podria haver fet això, la Sakura els hi va ensenyar la foto de sa mare. Aquella nit van tornar al bosc, la Sakura portava un vestit diferent i més segur que el del dia anterior, quan es van acostar al precipici va aparèixer la mare de la Sakura, aquest cop en Keroberos i la Tomoyo també la van veure, la Sakura es va acostar a poc a poc, però va tornar a caure pel precipici i la Sakura es va recordar de lo que li havia dit en Yukito, que la seva mare era impossible que li volgués fer cap mal, la Sakura va tornar en si i va utilitzar la màgia, es va posar davant de la seva mare i va dir les paraules màgiques per tancar la Carta de Clow. Un cop la Sakura va tancar la Carta de Clow en Keroberos va dir que era la Carta del Miratge i que aquesta Carta reflecteix lo que més t'agradaria, lo que mes estimes o lo que més et fa por. Per això les companyes de la Sakura van veure coses diferents. La Sakura es va posar a plorar quan va veure que la seva mare no havia tornat per protegir-la, que a la Sakura li agradava més que la seva mare fos al cel en un lloc tranquil. En Keroberos va afegir que segurament la seva mare està orgullosa d'ella.


Al dia següent la Sakura es va llevar molt tard, va esmorzar ràpid. Son germà li va preguntar que perquè s'havia llevat tan ràpid si avui era diumenge, la Sakura li va dir que tenien que assajar per les animadores. La Sakura abans de marxar va posar un regal al costat de la foto de la seva mare, perquè aquell dia era el dia de la mare, en Toya de cop es va sorprendre, va tornar a veure la seva mare contenta al costat de la Sakura. La Sakura va marxar ràpidament amb els patins cap a l'escola per assajar, i en Toya va sentir com sa mare deia que ara ja pot marxar tranquil.la, en Toya va somriure i va continuar llegint el diari.