Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
[Episodi 5 - 1ª Temporada]


Una noia del poble de Tomoeda estava dormint, a damunt del seu llit té un munt de óssos de peluix, de sobte els ninots comencen a saltar... La Sakura anava cap a l'escola com cada matí, pel camí es va trobar a les seves companyes de classe i els va dir bon dia, la Sakura al final del recorregut que fa sempre pel parc dels pingüins, veu que van ha obrir una botiga de óssos de peluix. La Sakura hi parla amb l'encarregada de la botiga, la dona de la botiga diu que aquesta tarda ja tindrà tots els óssos de peluix posats a la botiga. La Sakura li diu que aquesta tarda hi anirà. A l'escola, una companya de classe li diu que han obert una botiga nova de óssos de peluix, i la Sakura diu que aquesta tarda hi anirà amb la Tomoyo, la companya de classe li diu que ella també hi anirà. La Sakura diu que hi podrien anar totes juntes a la botiga.

Al acabar la classe van totes juntes a la botiga, i la sorpresa de totes és quan veuen que no hi ha res posat encara, una de les companyes diu que potser encara està tancat, i la Sakura diu que no, que la botiga està oberta i assenyala a la porta on hi ha el cartell que posa obert. La Sakura i les seves companyes veuen com la dona de la botiga cau a terra amb la capsa de óssos de peluix, totes entren a la botiga i la dona de la botiga diu, hola bona tarda, es queda sorpresa al veure un altre cop a la Sakura. Després la Sakura diu que ella i les seves companyes la ajudaran a posar tots els óssos de peluix als respectius apartats de la botiga. Es posen a la feina i quan acaben la feina, la dona de la botiga les invita a prendre un te fred, de sobte totes es queden estupefactes al veure un ós de peluix botant. Una de les companyes de la Sakura agafa el ós de peluix i diu, bota com una pilota; la dona del a botiga es queda un poc espantada al veure al ós de peluix.


La dona de la botiga els hi diu a totes que poden tornar a venir demà, ja que no han pogut veure tots els óssos de peluix de la botiga. Una de les companyes de la Sakura els diu que poden anar a casa seva, que els hi ensenyaria tots els óssos de peluix que té, la companya compra l'ós de peluix que botava pel terra. Totes van a casa d'ella, i quan veuen els óssos de peluix es queden bocabadades, allò sembla un bosc de óssos de peluix, la companya diu que a l'altra habitació en té més, i totes hi van cap a l'habitació. De sobte se sent un soroll a l'habitació d'on acabaven de sortir, es fixen i no veuen a cap lladre ni res estrany, però la companya diu que li falta l'ós de peluix. Es posa a plorar agafant a la Sakura. L'endemà la Sakura i la Tomoyo tornen a la botiga, es queden sorpreses al veure el ós de peluix que li havia desaparegut a la seva companya. La dona de la botiga els hi pregunta, i la Sakura li diu que aquest ós de peluix li havia desaparegut a la seva companya ahir, la dona de la botiga es queda trista dient que això li va passar a l'antiga botiga que va obrir a un altre poble, i que ella només vol continuar perquè el seu espòs, que va morir en un accident de cotxe, feia els dissenys dels ninots.

La Sakura i la Tomoyo a l'endemà es tornen a veure a l'escola, i la Sakura comença dient que potser és una Carta de Clow i que després quan surtin de l'escola li preguntarà a en Keroberos. Quan surten de l'escola, tal i com han dit, van a casa de la Sakura i la Sakura li pregunta a en Kero que si ha alguna Carta de Clow que faci que els óssos de peluix estiguin junts, en Keroberos li diu que no, que cap carta fa això amb els óssos de peluix, en Keroberos diu que aquesta nit aniran a la botiga per a veure si hi ha alguna Carta de Clow. A la nit, tots tres van a la botiga, la Tomoyo comença a explicar-li coses a la dona de la botiga per entretenir-la. La Sakura i en Keroberos entren i comencen a buscar la Carta de Clow, la Sakura diu que l'ós de peluix d'abans ja no hi és, i tots dos comencen a buscar-lo. Comencen a mirar d'ós de peluix en ós de peluix fins que en Keroberos s'adona de que hi ha una Carta de Clow sota la taula. La Sakura mira sota la taula i veu l'ós de peluix, l'agafa però ràpidament surt la Carta de Clow de l'ós de peluix i es fica entre els altres ninots.

La Sakura agafa un ós de peluix i en Kero diu que aquesta és la Carta de Clow, de sobte tots els óssos de peluix comencen a saltar per la botiga, i la dona de la botiga quan ho veu cau al terra desmaiada. La Carta de Clow surt escopetejada de la botiga, i la Sakura li diu a la Tomoyo que es quedi amb la dona de la botiga, que ella i en Keroberos van a atrapar a la carta. Després comença un llarg recorregut pel parc dels pingüins, on la Carta de Clow s'emporta tots els óssos de peluix de la botiga. Fins que la Carta de Clow tira tots els óssos de peluix a en Keroberos i a la Sakura, en Keroberos queda aixafat per un dels ninots i la Sakura agafa la Carta de Clow, però ella surt saltant com la Carta de Clow, després a la Sakura se li escapa la Carta de Clow i té que utilitzar la màgia per poder atrapar a la Carta de Clow. La Carta de Clow torna a ajuntar tots els óssos de peluix i ara la Carta Salt es fa molt gran. En Kero surt volant a atrapar la Sakura, i la Tomoyo es troba amb la Sakura al parc, davant seu tenen a Carta Salt que s'ha fet grandiosa.


La Carta Salt, comença a caminar i està a punt d'aixafar a la Sakura, a Keroberos i a la Tomoyo. Tots tres comencen a ser perseguits per la Carta Salt, la Tomoyo va cap a una altra direcció gravant tot lo que passa, mentrestant en Keroberos i la Sakura intenten aturar a la Carta de Clow, de sobte la Carta es para, i quan intenta caminar es desmunta i cauen tots els óssos de peluix, la Sakura aprofita l'ocasió per tancar la Carta Salt. En Keroberos diu que la Carta de Clow a anat amb els óssos de peluix per no sentir-se sol, la Tomoyo diu que ara tenen un gran problema, tenen que tornar tots els óssos de peluix a la botiga, la Sakura i en Keroberos es queden amb cares de cansats.