Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 Un diumenge esgotador
[Episodi 4 - 1ª Temporada]


Aquell matí, la Sakura s'havia aixecat d'hora, tot i ser diumenge. Feia un dia esplèndid, i la Sakura havia quedat amb la Tomoyo per anar al parc per fer un pic-nic. La Sakura va baixar a la cuina com cada matí, i el seu germà li torna a fer la punyeta, però la Sakura no s'hi va tornar, per el bon dia que feia. La Sakura li va dir al seu pare i al seu germà que aniria al parc, però el seu germà va dir que no podia ser, ja que, la setmana passada a la Sakura li tocava fer neteja general, però li va canviar el dia al seu germà, i per tant aquest diumenge li tocava a ella fer neteja. Hi havia molta feina a fer, sobretot lo que havia més per fer era rentar la roba i posar-la a assecar.

La Sakura va trucar a la Tomoyo dient-li que no podria anar al parc a fer el pic-nic, perquè no se'n recordava que tenia que fer neteja. A la Tomoyo no li va importar i van quedar per un altre dia, la Sakura va pensar que la Tomoyo és molt bona amiga i que li portaria un regal. El pare i el germà de la Sakura van marxar, el seu pare va anar a una conferència que tenia a la feina, la Sakura es va posar a netejar tota la casa, en Kero també la va tenir que ajudar per acabar abans. La Sakura netejava la pols i en Kero, mentrestant, ficava la roba a la rentadora. La Sakura va trobar una Carta de Clow a la sala d'estar. Mes tard la Sakura va baixar a la biblioteca del soterrani per netejar la pols, i també va trobar una Carta de Clow, però la Carta de Clow estava bruta. La Sakura va deixar les dues cartes que havia trobat sobre l'escriptori que hi ha a la biblioteca.


El pare de la Sakura va trucar a casa, i la Sakura va agafar el telèfon. El seu pare li va dir a la Sakura que s'havia deixat uns papers per a la conferència damunt la taula del menjador, la Sakura li va dir que hi aniria ara mateix a portar-li els documents per a la conferència. La Sakura es va posar els patins i va marxar ràpidament, els hi va donar al seu pare i va tornar com un llamp, va veure que al balcó de casa ja tenia la roba estesa, va pujar a l'habitació i es va trobar a Kero fent la migdiada. De sobte un soroll que venia del pis de sota va sorprendre a la Sakura, va despertar a en Kero i li va dir que a sentit un soroll al pis de baix. Van baixar tots dos, a la cuina i al menjador no hi havia ningú, va obrir una mica la porta que dóna accés a la biblioteca, i va veure com una branca sortia de la porta, ràpidament la Sakura i en Keroberos van tancar la porta, va caure el branquilló. En Kero va agafar el branquilló i va dir que no era un branquilló normal i corrent, de sobte el branquilló va desaparèixer.

La Sakura li va dir a en Keroberos que havia trobat dues Cartes de Clow i que les havia deixat allà baix, després en Keroberos va dir si havia posat el seu nom i la Sakura va dir que no. En Kero va dir a la Sakura que com se li pot acudir no posar el nom, ja que si no posa el nom la Carta és com si no estigues segellada. De sobte l'arbre es va fer més gran i va envestir a la Sakura i en Keroberos i van anar a parar a la porta d'entrada de la casa. Van tocar el timbre i la Sakura i en Keroberos es van quedar parats, en Keroberos es va estar com un ós de peluix. Van obrir la porta i... era la Tomoyo que havia anat a ajudar a la Sakura. La Sakura es va quedar tranquil.la, i la Tomoyo li va dir que eren aquestes branques i la Sakura li va dir que era una Carta de Clow. En Kero va dir que era la Carta de la Fusta, però que era estrany que la Carta de la Fusta faci això, ja que, la Carta de la Fusta és molt amable. La Sakura va intentar segellar la Carta de Clow, però no va veure la Carta en cap lloc.

Ràpidament va tornar a créixer les branques de l'arbre, però aquest cop van créixer més i la Sakura, en Keroberos i la Tomoyo van haver d'anar fins al balcó, perquè l'arbre s'havia apoderat de tota la casa. L'arbre va embrutar tota la roba estesa que havia posat en Kero, en Kero es va enfadar molt i li va dir a la Sakura que segellés aquesta punyetera Carta. La Tomoyo li va fer posar un vestit dels seus a la Sakura, la Tomoyo es va posar a gravar i tots tres van baixar poc a poc al pis de baix, l'arbre s'estava carregant la casa de la Sakura i es van afanyar. Van arribar fins a la biblioteca del pis de baix i quan la Sakura va trepitjar el terra va veure que era tot ple d'aigua, en Kero es va estranyar, en Keroberos li va dir a la Sakura quina era l'altra Carta, però ella no ho sabia. Es van acostar més cap al lloc on la Sakura havia deixat les Cartes de Clow i en Keroberos en veure l'altra Carta va dir, aquesta és la carta de la pluja, i totes dues s'han aliat i han fet aquesta gran selva. La Carta de la Pluja va començar a perseguir a la Sakura, i en Keroberos va dir que s'afanyes a atrapar la Carta, la Sakura va tenir una idea, va utilitzar la Carta de l'Aigua i la Carta de l'Aigua va tancar a la Carta de la Pluja en una esfera tota plena d'Aigua.


Llavors la Sakura va segellar la Carta de la Pluja, i la Sakura va dir que ara tocava tancar l'altra. En Keroberos va dir espera't Sakura i la pròpia Carta de la Fusta es va segellar, en Keroberos ja sabia que la Carta de la Fusta era molt bona, i la Sakura va dir que la Carta de la Pluja i la Carta de la Fusta tenien que ser molt bones amigues. La Sakura va escriure el nom a les dues Cartes, i va aprendre la lliçó. Tots tres van pujar a dalt i quan van veure tota la casa potes enlaire... La Tomoyo va dir que els ajudaria, i en Keroberos i la Sakura es van posar a plorar agafant-la. Quan la Tomoyo va marxar la Sakura i en Keroberos van pujar a dalt, al cap d'una estona va arribar el seu germà i el seu pare i van veure-ho tot ben net, el seu germà i el seu pare van pujar a l'habitació de la Sakura i van veure que estava dormint. El seu pare i el seu germà van dir en veu baixa, moltes gràcies Sakura.