Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 Una primera cita emocionant
[Episodi 3 - 1ª Temporada]


El dia que la Sakura va anar a una excursió de Socials, a l'aquari de Tomoeda. La Tomoyo la estava gravant amb la seva càmera de vídeo, la Sakura estava molt contenta d'estar a l'aquari, la Tomoyo i les seves companyes de classe comentaven que la Sakura s'ho passa molt bé. Després, la Sakura, la Tomoyo i les seves companyes de classe van a veure una actuació de uns pingüins, al faltar poc per acabar l'actuació, una mena de remolí va atrapar el peu de la dona que feia l'actuació dels pingüins. La Sakura es va posar molt nerviosa, ja que després un pingüí va intentar alliberar la dona del remolí, però el pingüí també va quedar atrapat, en Toya va entrar per la porta que dóna accés al recinte on estava la dona i els pingüins. Com en Toya dóna de menjar als pingüins, quan va veure que la dona estava atrapada i el pingüí també, ràpidament es va ficar a l'aigua i va salvar al pingüí i a la dona, la Sakura es va quedar tranquil.la al veure que al pingüí no li havia passat res.

La Sakura va arribar a casa, li va comentar a Keroberos lo que havia passat, en Keroberos no escoltava gaire a la Sakura, estava més atent per el pastís que estava fent la Sakura. Després va arribar en Toya, i la Sakura li va dir a Toya què feia a l'aquari, ell li va dir que treballava. En Toya va agafar una mica de pastís que havia fet la Sakura, i la Sakura s'enfada, després es va sentir una veu, i en Toya va dir: passa Yukito. La Sakura es va quedar gelada en veure en Yukito, i la Sakura li va dir a Yukito que els hi portaria pastís dels que feia, la Sakura li va dir que s'esperessin a l'habitació d'en Toya. La Sakura va portar el pastís a l'habitació del seu germà, i en Yukito li va obrir la porta, la Sakura un altre cop es va quedar sense dir res, en Yukito va donar les gràcies a la Sakura. Després la Sakura va entrar a la seva habitació tota enamorada d'en Yukito, i en Keroberos estava rumiant sobre lo que li havia dit la Sakura en lo que havia passat en l'aquari.


Al dia següent, la Sakura a l'escola, estava rumiant com atrapar la carta de l'aigua, ja que és molt difícil d'atrapar-la. La Tomoyo va veure que la Sakura estava una mica pensadora i com a bona amiga de la Sakura va intentar ajudar-la. Al marxar de l'escola, la Sakura i la Tomoyo anaven parlant, la Tomoyo li va donar a la Sakura un comunicador per a ella i un per a en Kero, així sempre estarien en contacte. La Sakura es va acomiadar de la Tomoyo. La Sakura per el camí cap a casa seva anava molt pensativa en com atrapar la Carta de Clow, com anava molt despistada sense voler va topar amb un noi, la Sakura va demanar disculpes, i quan va veure la cara del noi es va posar vermella, ja que aquell noi era en Yukito. En Yukito li va dir que anés més amb compte i també li va dir que el pastís que va fer era molt bo. En Yukito va invitar a la Sakura per anar l'endemà a menjar alguna cosa a un restaurant, que diuen que és un restaurant que fan el menjar molt bo, la Sakura es va posar molt contenta i li va contestar que sí. Quan la Sakura va arribar a casa seva, estava boja d'alegria, i quan va entrar a la seva habitació de seguida va trucar a la Tomoyo per dir-li, en Keroberos es va quedar una mica enfadat, perquè la Sakura no li feia cas.

L'endemà la Sakura es va trobar amb en Yukito per anar al restaurant, la sorpresa de la Sakura va ser quan anaven cap a l'aquari de Tomoeda. Van entrar. La Tomoyo i en Keroberos anaven espiant a la Sakura i en Yukito, en Keroberos volia veure si la Carta de Clow es trobava certament a l'aquari. La Sakura i en Yukito van seure a la cafeteria que hi ha a l'aquari, on menjant poden veure els peixos, la Sakura es va quedar un altre cop sorpresa al veure el seu germà fent de cambrer en aquella cafeteria. En Toya li va dir que com van treure l'aigua on va passar l'accident amb la dona i el pingüí, doncs ara fa de cambrer. La Sakura es va quedar rumiant on a anat a parar la Carta de Clow. De sobte el vidre des d'on es veuen els peixos es trenca i va s'inunda tot, la Carta Clow tenia a la Sakura agafada del peu, i en Yukito va trencar la porta per a que passés l'aigua. En Toya va agafar la Sakura i la va pujar a dalt, on es va trobar amb la Tomoyo i en Keroberos. Després en Yukito va dir que no han pogut menjar el gelat tan bo que feien, la Sakura de sobte li va venir una idea de com atrapar la Carta de l'Aigua, va donar les gràcies a Yukito.


A la nit, la Sakura, en Keroberos i la Tomoyo, van entrar d'amagades a l'aquari. La Tomoyo es va quedar en el pis de a baix, i la Sakura i en Keroberos van pujar a dalt, ja que en Keroberos notava la presència d'una Carta de Clow. En Keroberos va dir que la Carta de Clow està allà, i va assenyalar a una mena de recipient molt gros on hi ha aigua. La Sakura va dir: Carta de l'Aigua surt ara mateix, la Carta de l'Aigua va sortir del recipient i la Sakura va utilitzar la Carta de Volar per baixar al pis de a baix, la Carta de l'Aigua volia atrapar la Sakura. La Sakura estava al pis de a baix, perseguida per la Carta de Clow, la Sakura es va parar i va utilitzar la Carta del Vent, una porta que hi havia darrera de la Sakura, es va obrir i va començar a fer molt de fred, la carta del Vent se'n va emportar la Carta de l'Aigua dins del congelador de l'aquari, i la Sakura va tancar la porta. Al cap d'un moment la van obrir, i la Carta de l'Aigua estava congelada, la Sakura en aquell moment va segellar la Carta de Clow, en Keroberos va felicitar a la Sakura per haver atrapat a una de les cartes més poderoses. La Sakura es va quedar pensant amb en Yukito, ja que ell li havia donat la idea, la Tomoyo va continuar gravant a la Sakura que estava congelada pensant amb en Yukito.