Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 La meravellosa amiga de la Sakura
[Episodi 2 - 1ª Temporada]


Una veu desperta la Sakura, era la veu d'en Keroberos, s'havia llevat ben d'hora perquè té que ordenar la seva classe. La Sakura baixa a esmorzar, i com sempre el seu germà Toya, li comença a donar la tabarra, després ve el pare de la Sakura, en Fujitaka, i com cada matí, la Sakura li dóna el bon dia a la seva mare que va morir quan ella tenia 3 anys. La Sakura esmorza ràpidament, i abans de pujar a la seva habitació agafa alguna cosa perquè en Keroberos pugui esmorzar, la Sakura li diu a en Keroberos que es quedi a casa, però que no faci soroll, i que el seu pare i el seu germà marxaran així que ell podrà encendre la televisió.


La Sakura baixa ràpidament, es posa els patins com cada de matí i marxa, aquell dia canvia de camí i se'n va pel carrer on viu la persona que estima, en Yukito, de sorpresa en Yukito veu a la Sakura. En Yukito li dóna unes flors per a que Sakura les posi a la seva classe, la Sakura li dóna les gràcies i la Sakura continua el camí cap a l'escola. És la primera en arribar a classe, de sobte entra la seva millor amiga, la Tomoyo, i li diu a la Sakura que té una sorpresa. La Tomoyo treu la seva càmera de vídeo i li ensenya a la Sakura lo que va gravar el dia passat a la nit, la Sakura s'espanta, ja que, lo que a gravat la Tomoyo era quan la Sakura havia capturat la Carta de Volar. La Sakura fa un crit i de cop surt en Keroberos de la motxilla de la Sakura, i la Sakura li diu a en Keroberos que fa a la seva motxilla, que ella li havia dit que es quedés a casa. La Tomoyo diu que en Keroberos s'assembla al que acompanyava la Sakura el dia passat a la nit. Quan era l'hora del pati la Sakura presenta a en Keroberos a la Tomoyo, i la Tomoyo diu que la Sakura faci màgia, la Sakura li ensenya la màgia i la Tomoyo diu que quan hi hagi alguna Carta per atrapar que li truqui per gravar-la.


L'endemà arriba la Sakura a la seva escola, i es troba ella i els seus companys de classe, tota la classe desordenada, amb les cadires i les taules totes amuntegades. La Sakura quan surt de l'escola va cap a casa amb la Tomoyo, i la Sakura li diu a Keroberos lo que a vist a l'arribar avui a l'escola, en Keroberos diu que lo més segur és que sigui una Carta de Clow, i que aquella nit hi aniran per capturar la Carta de Clow. La Tomoyo diu que els acompanyarà per gravar amb la seva càmera de vídeo i que portarà uns vestits per l'ocasió, a la Sakura li fa molta por anar per la nit a l'escola, perquè diu que hi hauran monstres, però al final en Keroberos li diu que hi té que anar, ja que ella va escampar totes les Cartes de Clow.

La Sakura i en Keroberos ja són a l'escola, estan esperant a que arribi la Tomoyo, de sobte s'acosten dos cotxes, era la Tomoyo que venia acompanyada dels seus guardaespatlles, la Sakura es quedà estupefacta veient que la Tomoyo té guardaespatlles. La Tomoyo diu que entri a la furgoneta, la Sakura hi entra i es queda estupefacta un altre cop veient els vestits que té la Tomoyo per ella. La Sakura no es vol vestir, però en Keroberos i la Tomoyo li fan posar-se el vestit, i al final, la Sakura es posa el vestit. La Tomoyo està molt contenta veient que la Sakura a quedat molt maca amb el vestit.

De sobte, un soroll els fa posar atents, la Sakura té por perquè pensa que és un fantasma, la Sakura veu com l'estàtua que hi ha a l'escola va volant i sembla que els vulgui aixafar-los a tots tres però per sort l'esquiven. La Tomoyo i la Sakura veuen com sota de l'estàtua hi ha una ombra sense haver-hi ningú, la Sakura es posa mans a l'obra per atrapar la Carta de Clow. En Keroberos diu que és la Carta de l'Ombra, la Sakura fa servir la seva màgia, utilitza la Carta del Vent per atrapar la Carta de l'Ombra, però no l'ha pogut atrapar. En Keroberos diu que la Carta de l'Ombra a arreplegat totes les ombres dels alumnes i que és impossible que la Sakura hi pugui fer res amb tantes ombres. A la Tomoyo li ve una idea, la Sakura mentrestant intenta lluitar amb la Carta de l'Ombra, de sobte els llums de l'escola s'encenen i les ombres dels alumnes desapareixen, la Tomoyo li diu a la Sakura que ara pot atrapar la Carta de l'Ombra, en Keroberos diu el mateix. La Sakura es posa encesa i va cap a la Carta de l'Ombra, la Sakura cridà a la Carta del Vent amb la seva màgia i li digué que faci una cadena de càstig per atrapar-la.


La Sakura ara té atrapada la Carta de l'Ombra, i amb la seva màgia segella la Carta de Clow, en Keroberos i la Tomoyo la van a felicitar per haver capturat la Carta de l'Ombra. L'endemà la Sakura li fa un regal a la Tomoyo per haver-la ajuda't a capturar la Carta de Clow, però la Sakura no troba a la Tomoyo a l'escola, després la Sakura li demana a una companya on és la Tomoyo, i li diu que és a la sala de audio-visuals, la Sakura entra i es queda sorpresa al veure que la Tomoyo va gravar tot el combat contra la Carta de l'Ombra, la Sakura li dóna les gràcies i li dóna el regal.