Sakura CCS :: Episodis 

Episodis

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 Aquí teniu l'explicació de cada Episodi. Per mirar l'explicació de l'episodi tan sols teniu que fer clic al títol de l'episodi.

L'explicació dels Episodis
01 - Sakura i el misteriós llibre màgic
02 - La meravellosa amiga de la Sakura
03 - Una primera cita emocionant
04 - Un diumenge esgotador
05 - La Sakura, el panda i la botiga meravellosa
06 - La Sakura i els records de la seva mare
07 - La primera batalla de la Sakura amb un lladre misteriós
08 - El rival de la Sakura

 Sakura i el misteriós llibre màgic
[Episodi 1 - 1ª Temporada]


La Sakura aquella nit té un somni molt estrany, està amb un ós de peluix tota envoltada de unes cartes que cauen del cel, davant la Sakura hi ha la torre de Tokio, ella està damunt d'un edifici i es deixa caure. Sona el despertador i es desperta del somni i comença a pensar sobre el somni que a tingut, es vesteix i baixa a la cuina, el seu germà que es diu Toya, sempre li fa la tabarra però la Sakura sap que algun dia ella li farà empassar tot lo que diu. El seu germà va al institut i el seu pare es diu Fujitaka i fa classes a la universitat. La Sakura esmorza, el seu germà Toya ja ha marxat i la Sakura s'afanya a esmorzar, ràpidament la Sakura es posa els patins i marxa patinant ràpidament per atrapar en Toya, l'atrapa i la Sakura diu que per què no l'ha esperat. Després en Toya es troba amb en Yukito, el seu millor amic, i la Sakura està enamorada d'en Yukito, que és per aquesta raó que sempre li agrada acompanyar el seu germà.

Van cap a l'escola i la Sakura s'acomiada d'en Toya i d'en Yukito, en Yukito li tira un caramel i la Sakura es posà molt contenta, de cop la Sakura s'espantà perquè la seva millor amiga li diu que quan una persona dóna un caramel a algú és perquè està enamorada. La seva millor amiga es diu Tomoyo, sa mare treballa en una empresa molt gran. La Sakura durant el dia es queda pensant amb el somni que ha tingut. Algunes companyes comenten coses sobre la Sakura, diuen que és molt bona en esports, però que a vegades està molt despistada. Les assignatures que més li agraden a la Sakura són: educació física i música, la que menys li agrada són les matemàtiques.


La Sakura tornà a casa després d'un esgotador dia a l'escola, quan arriba no hi ha ningú, de sobte sent un soroll que ve de la biblioteca del seu pare, que està al soterrani. La Sakura pensa que és un lladre, dubtant, baixa i comença a mirar, no troba a ningú de sobte una llum li crida l'atenció de la Sakura, agafa el llibre i es fixa en ell, en el llibre hi diu: The Clow. La Sakura obre el llibre, a la banda esquerra hi ha una descripció, Sakura es fixa en unes cartes que són semblants a les del somni, agafa una de les cartes i diu repetidament: Vent, de sobte una ventada comença a endur-se'n totes les cartes del llibre, la Sakura està molt espantada. De sobte un ós de peluix surt del llibre, és el mateix ós de peluix del seu somni, Sakura agafa l'ós de peluix i comença a dir: que és això? un ós de peluix que parla? L'ós de peluix s'enfada i li diu que es diu Keroberos i que és el guardià del llibre que havia agafat, en Keroberos diu on són les cartes del llibre, la Sakura respon que ha dit Vent i han sortit totes volant, la Sakura i en Keroberos riuen, després en Keroberos s'enfada més... En Keroberos li comenta a la Sakura tota la història del Mag Clow, qui va ser el que va crear les cartes de Clow, i que va fer el llibre per segellar-les, i que després en va fer en Keroberos guardià del llibre. En Keroberos li diu que ella serà qui s'encarregui d'atrapar les cartes. Sakura des d'un principi diu que no, pero igualmente tiene que atrapar las cartas porque ella a sido quién las ha derramado todas.


La Sakura i en Keroberos pugen a l'habitació de la Sakura, de sobte un vent comença a bufar amb força i a endur-se'n tot lo que hi ha en el poble de Tomoeda. En Keroberos diu que és una carta de Clow, i que la Sakura la té que atrapar, la Sakura es posa mans a la feina, però li costa atrapar la carta de Clow, en Keroberos diu que és la Carta de Volar. La Sakura té que intentar capturar la Carta de Clow, amb la única Carta que té, que és la Carta del Vent. La Sakura s'acaba enfadant i amb el vara màgica que li ha donat en Keroberos cridà la Carta del Vent i li diu que l'atrapi, la Carta del Vent atrapa la Carta de Volar, i la Sakura, després, amb la vara màgica tanca la Carta de Volar. En Keroberos diu que provi la Carta que a atrapat, i la Sakura es posa a volar amb la vara màgica acompanyat d'en Keroberos.