Sakura CCS :: El Mag Clow 

El Mag Clow

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s

 El Mag Li Clow, és de procedència Xina, el seu Pare és d'Anglaterra i la seva Mare de Xina. Per aquesta raó els seus conjurs tenen conceptes dels dos llocs. Però va viure molt de temps a Japó en una gran mansió, amb grans jardins plens d'arbres de Cirerers, doncs aquest tenien la seva flor favorita. Va ser el creador de les cartes Clow, aquestes són un grup de cartes amb poders màgics, al seu interior guarden un esperit amb una habilitat especial. La baralla consta de 53 cartes. De les 53, una no estava a disposició seva o de qui les controlava.

Aquesta carta s'ocultava sota la mansió i era la que equilibrava el poder de les cartes per que les energies malignes i benignes no es descontrolessin. Les cartes tenien funcions quotidianes per Clow, 4 d'elles simbolitzen els Elements de la Naturalesa.


Abans de la seva mort va planejar el que passaria amb les cartes i els guardians, als dos guardians els col·locà al llibre per que protegissin les cartes, però amb missions diferents. Keroberos a la part davantera del llibre tenia que cuidar que el segell no s'obrís. Yue per la seva part s'amagava a la part posterior del llibre, ell seria el Jutge de qui s'anava a convertir amb el nou propietari de les cartes. Keroberos tenia que escollir a la persona adient per quedar-se amb les cartes i Yue tenia que jutjar si té l'habilitat i els poders per tenir-les.

A sobre de les Cartes, el Llibre i els Guardians, Clow va crear la clau per obrir el llibre, aquesta clau es transforma en vara i amb ell és possible utilitzar o segellar les cartes. També tenia dos elements més que apareixien a la sèrie. Es tracta de la Brúixola per buscar les cartes que Shaoran Li utilitza, i el Cascavell de la Professora Misuki.


La professora Misuki obté el Cascavell gràcies a Eriol, després de que ella viatgés de Japó fins Anglaterra va conèixer Eriol, la reencarnació de Clow, ell encara tenia aquell Cascavell que li serviria a Sakura com a últim recurs per no perdre el judici contra Yue. El so del Cascavell desperta a la Sakura l'estrany somni que Yue originà, si el recordes, el somni li mostra a la Sakura com seria el món si la desgràcia cau sobre la terra, es diu que el poder del Cascavell s'uneix a la vara de Sakura i així és com aquest es transforma en la vara de l'Estrella.