Sakura CCS :: Actualitzacions 

Actualitzacions

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s


Webmaster: Guiru
Data: Dimecres, 5 de Gener del 2006
Bon Nadal i felices festes a tots, espero que aquest any sigui del millor per a tots !!! Avui la web compleix 4 anys des de la seva inauguració i ho celebrarem en gran; per fi tenim un Llibre de Visites propi per a tots els idiomes (fet per Guiru ), fer una firmeta si no és molèstia jeje. També portem 5 nous Music Vídeos, com sempre els tindreu en l'apartat Multimèdia, també hem posat 18 nous Lyrics en Japonès, per si voleu seguir la lletra de la cançó... Ja sabeu . Després també portem 2 nous MP3, el primer és l'Opening en Coreà i el segon és la cançó de la primera pel·lícula en Coreà, una altra actualització que hi ha és a la secció Midis, amb dos nous: un és l'Opening en Coreà i l'altre és una altra versió d'Hitorijime (la trobareu com Hitorijime 3) . I ja per acabar l'actualització d'avui, tenim una nova enquesta sobre la pròxima web que s'obrirà (Animi-Hentai). Espero que us hagi agradat això nou que hem portat... ens veiem visitants!! .
Webmaster: Guiru
Data: Dimecres, 24 de Novembre del 2005
Hola de nou visitants!! Després d'estar sense actualitzar un mes més (per culpa dels exàmens, treballs, etc...) hem tornat amb una actualització grandíssima; hem posat 694 Wallpapers , si si, com esteu llegint, 694 jeje. També tenim un nou Fan Art de Aleix Tarragó (mireu-lo eh! ), he de comentar que estem buscant la manera de distribuir els capítols ripejats per Guiru en descàrrega directa, així que no us poseu nerviosos... ens veiem dins de molt poc visitants!! Salutacions a tots .
Webmaster: Guiru
Data: Dilluns, 24 d'Octubre del 2005
Molt bones visitants!!! Després d'estar sense haver actualitzat dos mesos la web, hem tornat amb moltes ganes i amb moltes actualitzacions . Comencem així doncs amb les noves actualitzacions; nou disseny i nova estructura de la web, nous Top Sites, nous Afiliats, nou idioma (Portuguès) i nou Webmaster (SyaoranLi)!! Aquest Webmaster serà l'encarregat d'organitzar la pàgina en portuguès (a part d'aportar idees i informació nova per a la web)... D'això ja us haureu adonat, eh!! ... Però d'això no: hem pujat les dues pel·lícules en tres idiomes (Espanyol, Català i Japonès), també hem millorat els Openings i Endings de la sèrie (estan en millor qualitat). A més en la secció eMule estan tots els capítols per poder baixar-los, si es que en Guiru de gandul res, jeje... També hem posat noves enquestes, aquestes estaran actualitzades cada mes (us ho prometo ). Hem revisat totes les seccions trobant possibles errors, hem trobat alguns, si trobeu més no dubteu en enviar un correu a la web o postejar-ho al corresponent fòrum . També hem portat dos nous Fan Fics fet per dos fans, si en tens algun no dubtis d'enviar-lo. I bé... Crec que ja està tot dit... I sinó mira totes les seccions i ja sabreu coses noves . Ens veiem visitants i una salutació a tots!!
<<< | 1 | 2 | >>>