Sakura CCS :: Actualitzacions 

Actualitzacions

Inici
Actualitzacions
Premis guanyats
FAQ de bysakura
Afiliació
Afiliats


Història
El Manga
L'Ànime
Guia d'episodis
Episodis
Personatges
Clamp
El Mag Clow
Insígnies Màgiques
Clau i Vara
La Pel·lícula
La Carta Segellada
Aprèn Japonès


Cartes Clow
Cartes Sakura
Cartes Noves
Cartes Personatges
Illustration Vol.1
Cheerio Vol.1
Cheerio Vol.2
Cheerio Vol.3
Fotos
Fotos Manga
Fotos S&S
Fotos en Miniatura
GIFs Animats
GIFs Animats S&S
Wallpapers
Cobertes CDs
Cobertes DVDs
Screen Shots
Vestits de combat
Vestits de Kero
Postals de l'Ànime
Punts de Llibre
Notes de l'Ànime
Fulls de Llibreta
Fulls de Cartes
Per acolorir
Fan Arts
Fan Fics


Icones
Cursors
Pel teu PC
Jocs
Skins Winamp
Lyrics
Midis
MP3s


Webmaster: Guiru
Data: Dimarts, 25 de Desembre del 2007
Bon Nadal i Feliç Any Nou !! Avui us porto una petita actualització: s'han afegit 4 llibres, "Cheerio! TV Illustrations Vol.1, 2 i 3" més el llibre "Illustration Collection Vol.1". Aquesta actualització l'hem portat com a regal de Nadal per a tots, ja sé que és poca cosa... , en fi, visitants, ens veiem en la pròxima actualització!! Bones festes!!
Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto.
Webmaster: Guiru
Data: Dimecres, 29 d'Agost del 2007
Hola fanàtics de Sakura! Després d'uns quants mesos sense actualitzar, per falta de temps, hem tornat amb moltes coses noves! Hem afegit 86 nous Music Vídeos de Sakura . La gran novetat és el nou fòrum, renovat completament! Aquesta vegada serà SyoranLi que s'encarregarà del seu manteniment. Tots els usuaris us haureu de registrar novament per accedir en ell. Es podrà continuar entrant a l'antic fòrum, però no es podrà escriure en ell, ja que romandrà tancat, més que res no continuarà sent accessible perquè puguem refer tots els posts, links i altres d'aquest fòrum al nou, i finalment, d'aquí mig any aquest desapareixerà per complet. També hem actualitzat la llista de top sites (hem esborrat els que ja no funcionaven) i hem afegit els afiliats que ens ho han demanat. Això és tot de moment! Gràcies per les vostres visites que ens satisfan molt! Ens veiem aviat visitants.
Webmaster: Guiru
Data: Dimecres, 16 de Maig del 2007
Hola de nou fanàtics de Sakura !! Després de gairebé un any sense actualitzar hem tornat... Però amb moltes novetats! Comencem: Hem canviat el nom del curt de Kero per "Leave It to Kero"! i hem afegit l'àudio en anglès i els subtítols en català, anglès i portuguès (secció vídeos). Després hem arreglat la web perquè pugui mostrar caràcters en japonès (aquesta modificació li va costar el seu a Guiru ) i hem afegit alguns lyrcs en format kanji (en japonès, secció lyrics) i hem arreglat l'enquesta per a versió unicode. També hem afegit la llista d'episodis en italià i en japonès (format kanji) i hem modificat el títol de la sèrie en cada idioma. I ara ve el millor : hem afegit els audios de la segona pel·lícula (la carta segellada) en espanyol llatí, portuguès i anglès (secció Vídeos) i després hem pujat 102 nous Wallpapers (secció Wallpapers). Finalment hem afegit les traduccions en anglès (els mateixos que a kanji) dels lyrics (secció lyrics). Us vull comentar diverses coses: hem eliminat alguns TopSites que no funcionaven, també hem eliminat alguns afiliats que no funcionen i alguns que no ens tenien en la seva web i hem afegit un nou afiliat, ell és TotsRucs, i finalment que hem canviat de servidor, i que ara ja no hi haurà publicitat (excepte algun banner que nosaltres posem) i que esperem que aquest servidor no caigui com l'anterior, ja que aquest és de pagament. Gràcies a tots per visitar-nos!! Ens veiem aviat família .
Webmaster: Guiru
Data: Divendres, 16 de Juny del 2006
Molt bones fanátic@s de Sakura !!! Després d'estar sense actualitzar molt de temps hem tornat amb una superactualització, allà va: Hem fet una nova secció, la de Personatges, en la que trobaràs tota la informació de tots els personatges de la sèrie Ànime i Manga (mireu aquesta secció, perquè els que no hagin llegit el Manga es trobaran amb dos personatges desconeguts ). Després hem afegit 158 imatges més a la secció Wallpapers, que ja hi ha un total de 852 i a més hem millorat el sistema de canvi de pàgina (no sé si s'han adonat d'això ). També hem afegit 5 nous Music Vídeos (dels millors), i aquests Music Vídeos són: "Dance of the Clow - Kanon OP", "Do It Now", "For the love of Li", "Hanging by a Moment" i "L'amor entre una extranya relació", aquest últim vídeo el va fer en Guiru, espero que els hi agradi . I ja per acabar l'actualització, tenim una nova Enquesta i espero que voteu molt com en les anteriors enquestes. Bé... Abans d'acomiadar-me vull agrair a totes les persones que ens visiten cada dia, que gràcies a ells la web segueix molt a munt i que veig difícil el seu tancament, així que gràcies de part de tots els webmasters d'aquesta web (EriolHiragi, Guiru i SyaoranLi) .
Webmaster: Guiru
Data: Dilluns, 27 de Febrer del 2006
Hola de nou visitants !! Per fi portem una nova actualització; comencem amb elles. Tenim nous Music Vídeos, aquests musics vídeos són: Get your love, Hitotsudake i Anticipating; com sempre els trobareu a la secció Music Vídeos. Després també portem nova versió del Curt de Kero, amb els audios en: Espanyol, Espanyol llatí, Portuguès i Japonès; els trobareu a la secció Vídeos . Hem posat en les OVAs els subtítols en: Català, Espanyol i Portuguès; també els trobareu a la secció Vídeos. Tenim nous jocs, aquests són: Adventure i Labirinth (dos jocs de Nintendo amb emulador incorporat), i després un altre que es diu Sakura Kiss, que tracta de vestir a la Sakura . Una altra molt bona actualització és: al fòrum hi ha tots els capítols de Card Captor Sakura per descàrrega P2M (en Català, Espanyol i Japonès), també estan en descàrrega directa amb els àudios en Portuguès. Al fòrum també hi ha els capítols de Tsubasa RC per descàrrega directa, (de moment hi ha fins el capítol 16 ). I ja per acabar amb les actualitzacions, tenim nous Top Sites (hem tret els antics que havien desaparegut), i nous afiliats: Mangamania Haiwara, Sweet Sakura World i Sakura Fun. Una última cosa que vull comentar és: tota la gent aquella que està copiant (imatges de la web, enllaços, etc...) que sàpiguen que és treball robat d'altres webmasters que han treballat per això. Ens veiem visitants!! Una salutació a tots .
<<< | 1 | 2 | >>>